بالابر ها دستگاه هایی هستند جهت جابه جایی اشخاص و وسایل در بین طبقات، بالابر ها انواع مختلفی دارند که هر کدام کاربرد های متفاوتی نسبت به هم دیگر دارند. کسانی که نیازمند نصب بالابر برای منزل، کارخانه ها و انبار ها هستند می توانند بالابر مورد نظر خود را به شرکت پارس ایمن الکترونیک سفارش دهند، شرکت ما موظف است بعد از آماده سازی دستگاه، تمام مراحل نصب را انجام دهد. نصب بالابر برای کسانی که در تهران و اطراف تهران ساکن هستند رایگان صورت می گیرد.
نحوه نصب بالابر ساختمانی
نصب بالابر توسط شرکت پارس ایمن الکترونیک در محل انجام می گیرد. مراحل نصب بسته به میزان پروژه از دو الی سه ساعت تا دو روز زمان می برد. توجه داشته باشید که اگر تنها در پروژه مد نظر باشد مدت زمان انجام آن یک چیزی حدود 7 الی 8 ساعت است.
مهم ترین مسئله در نصب بالابر و نصب آسانسور شاسی کشی اولیه می باشد که معمولا یا به صورت فلزی یا به صورت صفحه پلیت می باشد تا بتوانیم شاسی را به آن جوش دهیم. مرحله بعدی، نصب شاسی دستگاه می باشد، که یک تیکه از کار خانه آورده می شود و نصب می گردد.
در ادامه نوبت به نصب موتور بالابر می رسد. اگر موتور گریبکسی باشد آن را نصب می کنند و کابل های بکسل آن را متصل کنند و اگر موتور هیدرولیکی باشد شیر هیدرولیک را به همراه جک به هم دیگر متصل کنند و در آخرین مرحله مدار فرمان به دستگاه اضافه می شود.
سایر آپشن ها نیز نظیر: سنسور کفی یا سنسور خطی در صورتی که دست یا پائی بیرون بماند زمانی که بالا بر به سمت بالا در حرکت است، قطع می کند و عملکرد سنسور کفی به این صورت است، زمانی که بالابر به سمت پایین حرکت می کند به چیز برخورد کند دو باره قطع می کند. در صورتی که بالابر کابین دار باشد مراحل نصب کابین و در نیز وجود دارد.
خدمات ارائه شده توسط پارس ایمن الکترونیک در زمینه نصب بالابر
✔ نصب انواع بالابر هیدرولیکی
✔ نصب بالابر خانگی
✔ نصب بالابر ساختمان
✔ نصب بالابر مغازه
✔ نصب بالابر آپارتمان
✔ نصب بالابر کارگاهی
✔ نصب بالابر رستورانی
و…
تفاوت نصب بالابر با نصب آسانسور
مدار فرمان آسانسور پیچیده تر است نسبت به بالابر ها، سرعت حرکت آسانسور نصبت به بالابر بیشتر است از 80 سانتی متر بر ثانیه شروع می شود اما سرعت بالابر از نیم متر بر ثانیه کمتر است.
آسانسور ها دارای پارا شوت هستند که ضد سقوط است. البته بر روی بالابر ها هم می توان از پارا شوت استفاده کرد. عملکرد پاراشوت به این شکل است که در صورتی که بالابر یا کابین و یا کفی یک مرتبه ول شود یا کابل ببرد یک مرتبه به ریل را چنگ می زند و اجازه نمی دهد این اتفاق بیفتد. زمانی که سرعت بیشتر می شود پارا شوت به صورت اتوماتیک جلوگیری می کند از بروز اتفاق.
بالابر های هیدرولیکی به دو صورت نصب می شوند یا جک از وسط یا جک از بغل، که جک از بغل دو حالت دارد یا یک به دو می باشد یعنی هر یک متری که جک بالابر می رود کابین دو متر حرکت می کند یا جک مستقیم که فقط به کار سیم متصل می شود یک به یک است که هر مقداری که جک حرکت می کند کابین همان اندازه حرکت می کند. سرعتش کمتر از مدل یک به دو است.
نکات ایمنی نصب بالابر
جهت امنیت بالابر ها لازم است که زیر ساخت محمی داشته باشند. زمانی که شاسی کشی انجام می گیرد و صفحه پلیت کار گذاشته می شود ایمنی بالابر بیشتر می شود.
شرکت پارس ایمن الکترونیک از شاسی کشی های با کیفیت استفاده می کند تا بالابر یا آسانسور شما امنیت بیشتر داشته باشد.
کابین دار بودن بالابر و اینکه در داشته باشد امنیت بیشتر برای بالابر ایجاد می کند.
اگر از بالابر جهت جابه جایی افراد نیز استفاده می کنند باید از سیستم آسانسوری برای بالابر ها استفاده شود و نکات ایمنی نظیر: چک کردن کابل ها و لاستیک ها ، مراقبت از جک هیدرولیکی مدام بررسی شود.
سایر نکاتی که می تواند امنیت بالابر را افزایش دهد شامل:
✔ داشتن سنسور های باز بسته شدن در
✔ داشتن سنسور خطی باشد
✔ داشتن سنسور کفی
✔ جک فرمان نباید دستکاری شود.
✔ از متریال استفاده کند نسبت به نیاز.
هزینه نصب بالابر
موارد گوناگونی در تعیین هزینه نصب بالابر دخیل می باشند که از کوارد می توان به نوع و مدل بالابر، محل نصب ( ارتفاع کار)، تعداد طبفات، دستمزد تکنسین، وسیله ایاب و ذهاب کارشناسان نصب و … متفاوت است. جهت اطلاع از قیمت نصب بالابر و هزینه نصب بالابر خانگی از طریق تلفن های موجود در سایت با شرکت پارس ایمن الکترونیک تماس بگیرید.
شرکت پارس ایمن الکترونیک وارد کننده و ارائه دهنده ی تجهیزات هوشمند ساختمانی آماده خدمت به مشتریان گرامی می باشد. خدماتی نظیر: راه اندازه و نصب آسانسور، بالابر خانگی کششی، درب اتوماتیک، فروش بالابر نفربر و… می باشد.