آسانسور وسیله ای برای جابه جایی در بین طبقات می باشد. نصب آسانسور نیازمند داشتن تجهیزات و فضای کافی برای راه اندازی می باشد، آسانسور ها هم به صورت هیدرولیکی عمل می کنند و هم به صورت کششی. در این مقاله قصد داریم که مفصل در مورد نصب آسانسور و مراحل و شرایط آن صحبت کنیم.
مراحل نصب آسانسور
برای مراحل نصب آسانسور در صورتی که تمام تجهیزات مهیا باشد، اولین مرحله شاسی کشی می باشد که در ادامه کار باید ریل گذاری انجام شود و مرحله بعدی گذاشتن کابین ها، نصب در ها، نصب در خود کابین که روی کابین قرار می گیرد و در آخرین مرحله راه اندازی موتور و کل سیستم انتقال آسانسور.
مراحل نصب آسانسور کششی
آسانسور ها یا هیدرولیکی هستند ویا کششی، هر کدام از این مدل ها برای نصب نیازمند یک سری تجهیزات هستند. برای نصب آسانسور کششی یا همان آسانسور معمولی نیازمند ایجاد چاله آسانسور، اتاق آسانسور و تونلی که در آن آسانسور بالا و پایین برود. نصب آسانسور یکی از مراحل مهم در راه اندازی آسانسور می باشد.
تونلی که برای بالا و پایین رفتن آسانسور ایجاد می شود هم در داخل ساختمان ایجاد می شود که به آن تونل داخلی می گویند و هم در خارج از ساختمان می شود آن را تعبیه کرد. میزان فضایی که در داخل ساختمان برای ایجاد تونل مهیا می سازند تقریبا به اندازه 1*10 تا بالاتر می باشد. آسانسور های داخلی با وزن تعادل بالا و پایین می روند. البته برای نصب آسانسور از بیرون ساختمان که به آسانسور های بیرونی معروف هستند و با وزن تعادل بالا و پایین می روند، نیازمند نصب اسکلت بندی هستند. معمولا چاله ای که برای آسانسور های تعبیه می شود از خود سطح پایین تر طبقه آسانسور 120 محاسبه می شود. در قسمت بالایی آسانسور ها اتاق آسانسور قرار دارد که داخل آن موتور و مدار فرمان قرار می گیرد.
نصب آسانسور هیدرولیکی
آسانسور هیدرولیکی دو نوع هستند دسته اول آسانسور هایی که جک از زیر هستندکه به آن سیستم یک به یک می گویند و دارای دو مبدل هستند و دیگری اسکوپیه می باشد. برای نصب آسانسور هیدرولیکی باید به اندازه یک سوم طبقات ساختمان، زمین کنده شود تا بتوانید جک را داخل آن قرار دهیم، یا به اندازه کل طبقات ساختمان زمین را باید کند تا جک داخل آن قرار گیرد. به عنوان مثال اگر ساختمان دو طبقه ای 6 متر است باید به اندازه شش متر زمین کنده شود. توجه داشته باشید که پاور یونیت هم در قسمت بالا و هم در قسمت پایین قرار می گیرد. آسانوسر هیدرولیکی سرعتش ازکششی بیشتر نیست اما قدرتش بیشتر است. و همچنین عمر و دمام آن نیز بیشتر است.
نکته قابل توجه در آسانسور های هیدرولیکی و کششی این است که در هر دو مدل چه در داخل ساختمان و چه در خارج از ساختمان نیازمند ایجاد اسکلت بندی هستیم زیرا ریل های آسانسوری بر روی اسکلت ها بسته می شوند. برای نصب آسانسور نیازمند برق تک فاز یا سه فاز می باشد که البته اگر می خواهید آسانسور شما قدرت بالایی داشته باشد باید از برق سه فاز استفاده کرد.
سیستم و نوع فعالیت آسانسور های هیدرولیکی به دو صورت می باشد، یک مدل بالابر آسانسوری است که همان سیستم بالابر با سرعت 20 سانتی متر بر ثانیه بالا و پاین می رود و تمام تجهیزات آسانسور شامل: کابین، در آسانسوری و تمام سیستم های آسانسوری را دارد، ولی سرعت حرکت دستگاه خیلی کم تر است . قیمت در این این مدل معمولا از 60 تا 70 میلیون تومن شروع می شود برای دو تا توقف ولی اگر بخوایم تبدیل به آسانسور هیدرولیکی شود قیمتش از 180 میلیون تومن شروع می شود، آسانسور هیدرولیکی سرعت بالاتری نسبی به بالابر هیدرولیکی دارند سرعت این دستگاه 80 سانتی متر بر ثانیه می باشد، که سرعت خوبی است. تجهیزات قوی تر دارد. و حداقل از 25 روز تا دو ماه کاری زمان برای ساخت لازم است.
نصب آسانسور در ساختمانهای قدیمی
نصب آسانسور در آپارتمان های قدیمی و یا ساختمان های قدیمی باید با دقت بیشتر انجام شود ابتدا باید در نظر گرفت فضای کافی برای انجام و نصب آسانسور وجود دارد و یا اینکه آیا این ساختمان توان نصب یک آسانسور را دارد. تکنسین های خبره بعدد از بررسی انجام شده نظر نهایی در رابطه با نصب را به اطلاع مشتریان می رسانند.
شرکت نصب آسانسور در تهران
پارس ایمن الکترونیک یکی از بهترین شرکت های نصب بالابر در تهران و ایران می باشند. این شرکت در زمینه نصب و ساخت و راه اندازی انواع بالابر ها حرف اول را میزند. شما می توانید در صورتی که نیازمند نصب آسانسور برای ساختمان و یا آپارتمان خود هستید از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با ما تماس بگیرید. این شرکت زمانی که شما تصمیم به راه اندازی آسانسور کردید با شما یک قرارداد نصب آسانسور برقرار می کند و طبق آن تمام دستورات را انجام می دهد.
قیمت نصب آسانسور
هزینه نصب آسانسور با توجه به مدل آسانسور، ابعاد آن، محل قرار گیری آن، تجهیزات به کار رفته در آسانسور ها، هزینه ایاهاب ذهاب تکنسین، دستمزد تکنسینی که برای نصب آسانسور می اید متفاوت است. برای اطلاع از قیمت آسانسورها از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با شرکت پارس ایمن الکترونیک جهت نصب و راه اندازی انواع آسانسور تماس بگیرید.
شرکت پارس ایمن الکترونیک در زمینه های نصب و راه اندازی انواع آسانسور های حیاطی، بالابر های گارگاهی نیز فعالیت دارد این شرکت در زمینه های نصب و ساخت انواع بالابر ها نیز حرف اول را می زند.
برخی از نمونه پروژه های نصب آسانسور شرکت پارس ایمن الکترونیک