قطعات آسانسور دارای انواع مختلفی می باشد. بعضی از قطعات آسانسور، در آسانسورهای کششی و آسانسورهای هیدرولیکی مشترک است. با این وجود که سال های زیادی است که از ورود آسانسور به کشورمان می گذرد، همچنان شناخت کافی از این صنعت بسیار اندک می باشد. در این مقاله قصد داریم شما را با قطعات آسانسور آشنا کنیم.
شرکت پارس ایمن الکترونیک در زمینه نصب آسانسور و همچنین طراحی و راه اندازی انواع آسانسور ها فعالیت دارند.
لیست قطعات آسانسور
موتور آسانسور
موتور الکتریکی دارای ۳ فاز یک یا دو سرعته بوده و شامل ۵/۳ وات قدرت به بالا و یا موتورهای دی سی که امروزه کارآیی زیادی ندارد، می باشد. معروف ترین موتورهای آسانسور به شرکت های ایتالیایی مربوط می شد. قابل توجه است که موتور آسانسور فقط وزن نفرات را جابجا می کند. به این طریق که یک سیم بکسل را از سویی به تعدادی وزنه چدنی و از سویی دیگر به کابین می بندند.
ترمز آسانسور
سیستم ترمز از یک هسته فلزی متحرک، سیم پیچ، لنت ترمز و لنت تشکیل شده است. در آسانسور ترمز همواره درگیر می باشد. بدین معنی که تنها هنگامی که آسانسور حرکت می کند، ترمز آزاد است. نوع ولتاژ و ولتاژ کار ترمز بسیار متغیر است و بر روی پلاک ترمز نقش بسته است.
سیستم درب بازکن اتوماتیک آسانسور
این سیستم به دو شکل درب های اتوماتیک و درب های معمولی موجود است. در درب های معمولی، یک دستگاه کوچک فلزی با هسته متحرک و سیم پیچ که قابل نصب بر روی کابین می باشند، مسیٔول باز کردن درب می باشند. در درب های اتومات، باز و بسته کردن درب بر عهده یک موتور الکتریکی است.
سیستم رویزیون آسانسور
این سیستم به سرویس کار و یا تعمیر کار مربوط می باشد که سبب می شود شستی های بیرون و داخل از کار افتاده و تنها قابل کنترل از روی کابین باشند. سیستم روزیون ۲ شستی، مسیٔول حرکت بوده و یکی جهت پایین و دیگری بالا. در این نوع آسانسور با سرعت آهسته حرکت کرده تا تعمیر کار دارای امنیت بیشتری باشد.
دیکتاتور آسانسور
این قطعه مسئول روان بسته شدن و ممانعت از کوبیده شدن به درب آن می باشد. این قطعه در صورت خراب شدن قابل تعمیر نبوده و باید آن را تعویض نماید.
الکتروسیگنال آسانسور
این سنسور عملیات شناسایی را انجام داده و سیگنال ها را توسط تراوبل کابل به جعبه فرمان میفرستد. و همین امر سبب توقف آسانسور در طبقه مورد نظر می شود.
قفل لولایی درب
این قفل باعث می شود آسانسور در هنگام باز بودن درب کابین آسانسورحرکت نکند.
گاورنر آسانسور
گاورنر وسیله ای جهت کنترل حرکت کابین بوده و در صورتی که آسانسور بیش از حد حرکت کند، به وسیله این قطعه ترمز ایمنی به کار می افتد.
مگنت درب آسانسور
مگنت درب آسانسور قطعه ای است که از یک جک، یک اهرم و یک سیم پیچ مغناطیسی تشکیل شده و در سمت قفل ایمنی درب بر روی کابین نصب می شود و کارکرد این قطعه بدین صورت است که موقع رسیدن به طبقات با فشرده شدن این مگنت گشوده می شود.
کفشک آسانسور
کفشک های آسانسور به طور کلی در دو نوع کفشک های لغزشی و کفشک های غلطکی موجود است. این کفشک ها از هر چهار طرف بر روی یوک کابین و کادر وزنه نصب می شود و در تماس با ریل های آسانسور هستند که هنگام حرکت در امتداد آن ها وزنه تعادل و کابین را هدایت می کنند.
براکت ریل آسانسور
براکت ها پایه هایی است که ریل ها به وسیله آن ها متصل به دیواره چاهک آسانسور بوده و با توجه به سایز و ظرفیت کابین و سرعت حرکت و نوع ترمز آن ها از انواع گوناگون براکت استفاده می شود. فاصله استاندارد نصب براکت ها باید به گونه ای باشد که در هنگام ترمز اضطراری، باعث جلوگیری از مشکلات ریل شود.
انکودر آسانسور
این قطعه حسگری است که به موتور، چرخ دنده و یا محور چرخ متصل شده و قادر است میزان چرخش را بسنجد و با اندازه گیری مقدار چرخش می توان سرعت، زاویه چرخش، جابجایی یا شتاب را تعیین کرد.
لقمه ریل آسانسور
لقمه ریل آسانسور قطعات فلزی بوده که باعث اتصال ریل ها به براکت می شود. در مراحل نصب آسانسور از لقمه ها و براکت برای مچ کردن ریل های آسانسور به سازه فلزی چاه آسانسور استفاده می شود. هر براکت به وسیله دو لقمه ریل را نگهداری می کند.
پشت بند ریل آسانسور
پشت بند ریل آسانسور صفحه ای از جنس فلز بوده که در محل تلاقی و وصل شدن دو ریل از پشت به وسیله وصل شدن پیچ مهره قرار می گیرد.
ریل آسانسور
این قطعه مسیٔول راهبری آسانسور در جهت های عمودی می باشد و باعث جلوگیری از لرزش کابین می شود. از دیگر وظایف این ریل نگهداری و توقف کابین در جهات عمودی است.
قطعات آسانسور
قلاب سربکسل آسانسور
وزنه های تعادل و کابین به وسیله سیم بکسل های معلق نگهداری شده و از یک سو سیم بکسل ها به چهار چوب کابین و از سویی دیگر متصل به چهار چوب وزنه تعادل می باشد.
قطعات آسانسور
مدار قدرت آسانسور هیدرولیک
به طور معمول در این آسانسور از مدار ستاره مثلث برای راه اندازی موتور مورد استفاده قرار می گیرد. به این صورت که موقع استارت مدار ستاره و سپس موتور به شکل مثلث تحریک می گردد. دلیل این اتفاق کم شدن جریان استارت می باشد.
قطعات آسانسور
فروش قطعات آسانسور
شرکت پارس ایمن الکترونیک در زمینه فروش آسانسور و قطعات آن و همچنین نصب و راه اندازی انواع بالابر ها و آسانسور ها فعالیت دارد. این مجموعه بهترین قطعات با کیفیت عالی را در اختیار مشتریان گرامی خود قرار می دهد.
قطعات آسانسور
خرید قطعات آسانسور
در صورتی که به دنبال قطعات با کیفیت جهت نصب و راه اندازی آسانسور هستید، شرکت پارس ایمن الکترونیک گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. مشتریان گرامی می توانند از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با این مجموعه تماس بگیرند و اطلاعات لازم را کسب نمایند.
قطعات آسانسور
هزینه قطعات آسانسور
قیمت قطعات آسانسور ثابت و مشخص شده نبوده و بر اساس نوع قطعه، برند، شرکت سازنده و …. تعیین می شود جهت اطلاع از هزینه قطعات می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت با شرکت پارس ایمن الکترونیک تماس گرفته تا به مشاورین ما وصل شوید.
قطعات آسانسور
شرکت پارس ایمن الکترونیک
شرکت پارس ایمن الکترونیک دارای مهندسین متخصص و مجرب بوده و با تجربه های بالای خود توانسته در زمینه تولید به خود کفایی برسد. این شرکت دارای انواع قطعات آسانسور با بالاترین کیفیت می باشد. چنانچه به قطعه ای برای آسانسور خود نیاز داشتید می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت سفارش خود را ثبت نمایید.
زمانی که میخواهید آسانسوری برای ساختمان خود نصب کنید باید نکاتی در مورد موتورخانه آسانسور، ابعاد آسانسور مدل آن و خیلی موارد دیگر بدست آورید. شرکت پارس ایمن بالابر بهترین اطلاعات را در اختیارتان قرار می دهد.
قطعات آسانسور