یکی از انواع بالابر ها، بالابر برقی می باشد، با ظرفیت های مختلف که جهت جابه جایی وسایل، کالا و همچنین افراد در بین طبقات استفاده می شود. بالابرهای برقی با توجه به نوع طراحی و ساختشان کاربری متفاوتی دارند و در مکان های مختلفی از آن ها استفاده می شود مثل: کارخانه ها، انبار ها، مغازه، ساختمان ها و مکان های تجاری. ظرفیت باری که یک دستگاه بالابر برقی تحمل می کند بین 50 کیلوگرم تا 10 تن می باشد. انواع بالابر های برقی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، نظیر: بالابرهای باربر ، بالابر فروشگاهی برقی، بالابر برقی مغازه، بالابر برقی پله، بالابر کارگاهی برقی، بالابر وینچی، بالابر برقی ساختمان، بالابر برقی بیمار، بالابر ماشین ، بالابر ویلچر و بالابر نفربر می باشد.
طرز ساخت بالابر برقی
در صورتی که قصد سفارش ساخت و خرید انواع بالابر به خصوص از نوع بالابر برقی را دارید، بهترین روش این است که از طریق تلفن های موجود در سایت با شرکت پارس ایمن الکترونیک تماس بگیرید و با کارشناسان ما در این زمینه به طور مستقیم صحبت کنید. بعد از انجام مشاوره رایگان کارشناسان ما، تکنسین مورد نظر را به محل شما اعزام می کنند. تکنسین ابتدا ابعاد محلی که قرار است بالابر نصب شود را بررسی و اندازه گیری می کند و با توجه به خواسته مشتری از لحاظ وزن و ارتفاع و ابعاد کابین، بالابر برقی مورد نظر را طراحی و شروع به ساخت آن می کند. 10 روز کاری زمان لازم است تا بالابر آماده شود و توسط خود تکنسین در محل شما نصب و راهاندازی می گردد.
ویژگی های وینچ برقی یا بالابر برقی چیست؟
✔ هزینه ای که بابت انواع بالابر های برقی پرداخت می شود خیلی کمتر از انواع بالابر های هیدرولیکی می باشد.
✔ بالابر های برقی به دلیل اینکه پاراشوت و راپچرولو ندارند از امنیت کمتری برخوردار هستند.
✔ وسیله است جهت جابه جایی و حرکت راحت و آسان در بین طبقات.
مشخصات فنی بالابر برقی
✔ در رستوران ها به عنوان آسانسور غذابر و جهت جابه جایی بین طبقات استفاده می شود.
✔ امکان ۴ توقف در بین طبقات را دارد، برای مسیر هایی با طول حداکثر تا ۱۰ متر بسیار مناسب است.
✔ موتور این نوع بالابر ها بر اساس موجودی در بازار، از برندهایی همچون موتوژن تبریز یا زیمنس آلمان و دیگر برندها می باشد.
✔ در بالابر برقی با استفاده از نسبت های پایین تر گیربکس، امکان تغییر سرعت می باشد.
✔ می توانید از درایو جهت تنظیم سرعت و استارت و استپ نرم و بدون شوک استفاده کنید.
✔ در بالا یا پایین بالابر برقی بر اساس فضا و نمای کار امکان نصب موتور گیربکس است.
✔ جهت تشخیص اجسام در زیر کفی در هنگام پایین آمدن بالابرهای برقی از سنسور نوری استفاده می شود.
✔ استفاده از برق تک فاز خانگی در این نوع بالابر ها امکان پذیر است.
✔ طراحی بالابر برقی به گونه ای می باشد که امکان طراحی و ساخت به منظور حمل بارهای سنگین تا ۱۵۰۰ کیلو گرم نیز می باشد.
جک بالابر برقی
دارای یک سیستم بالا رونده به جهت جابه جایی وسایل یا افراد است، جک بالابر برقی می تواند در ارتفاعات مختلف نیز استفاده کنید.
قیمت بالابر برقی
هزینه ساخت بالابر برقی از 4.800.000 تومان شروع می شود. این قیمت با توجه به ابعاد کار، ارتفاع کار، نوع و برند و قدرت موتور بالابر متغیر خواهد بود. برای اطلاع از قیمت وینچ برقی کوچک، قیمت وینچ برقی تکفاز همچنین قیمت انواع دیگر بالابرهای برقی از طریق تلفن های موجود در سایت با ما تماس بگیرید. هزینه این بالابر ها با توجه به نواسانات ارز تغییر می کند.
قبل از اینکه تصمی برای خریدن و نصب بالابر داشته باشید بهتر است برای راهنمایی بیشتر با مشاوران را صحبت کنید و تبادل نظر داشته باشید تا بهترین نتیجه گیری و تصمیم را بگیرید. با این روش علاوه بر آگاهی از توانمندی های شرکت پارس ایمن الکترونیک از نحوه خدمات رسانس و کیفیت کارشان نیز مطلع می شوید. شرکت پارس ایمن الکترونیک سازنده و ارائه دهنده انواع بالابر و آسانسور هیدرولیکی در طرح های مختلف با کاربرد های متفاوت است. این شرکت یا داشتن یک رزومه کاری قوی سالهاست که در این زمینه فعالیت می کند.
خدمات ارائه شونده شرکت پارس ایمن الکترونیک
✔ فروش و طراحی و ساخت انواع بالابر ها، اعم از بالابرهای برقی متحرک، بالابر برقی کوچک ، پله برقی پاساژ ، بالابر هیدروایکی ، بالابر خانگی ، آسانسور خانگی و …
✔ خدمات پس از فروش بخصوص، بیمه کردن بالابرها به مدت یک سال
✔ نصب بالابر برقی توط تکنسن های مجرب و خبره.
✔ در طول 24 ساعت شبانه روز آمادگی جوابگویی به مشتریان عزیز می باشد.
هزینه ساخت بالابر برقی از 4.800.000 تومان شروع می شود. این قیمت با توجه به ابعاد کار، ارتفاع کار، نوع و برند و قدرت موتور بالابر متغیر خواهد بود